sx4-cross_logo

Novi Suzuki SX4 S-Cross! Najveći model u Suzuki floti – novi SX4 S-Cross – sada ima novi dizajn i snažniju, energičniju učinkovitost motora. Uzbudljivi dizajn ovog SUV-a je visoko praktičan , a njegova robusna pojava oduzima dah! S-Cross ima prepoznatljivi izgled – upadljivi prednji kraj s čistim linijama, a prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Unutrašnje vrijednosti ovog pouzdanog svakodnevnog pratioca su dinamičnost i učinkovitost, a motori novog Suzuki SX4 S-Crossa pravi su pogon za uzbudljiv način života i jamče mnogo zabave. Imate izbor između različitih varijanti motora koje su dostupne po želji, s automatskim mjenjačem, AllGrip pogonom na sve kotače i automatskim mjenjačem s dvije spojke (TCSS).

Dvije dostupne mogućnosti su: 1.0 BOOSTERJET motor i 1.4-BOOSTERJET motor. Novi Suzuki SX4 S-Cross ne samo da impresionira svojim snažnim izgledom, on je također vrlo praktičan i pogodan za sve situacije. To se vidi u mnogim detaljima – unutrašnjost nudi putnicima puno prostora na prednjim i stražnjim sjedalima.

Zahvaljujući inteligentnoj i pouzdanoj AllGrip tehnologiji sigurni ste da na bilo kojoj površini putujete sa puno zabave, i možete se osjećati opušteno – bez obzira vozite li po asfaltu, neravnom terenu, po suncu, kiši ili snijegu.

Uz kupovinu novog Suzuki SX4 S-Cross dobivate na poklon set zimskih kotača!

Dostupne boje:

O NAMA

Unikomerc Automobili d.o.o.
Zagrebačka 115, Velika Gorica
01/622-3-000
prodaja-vozila@unikomerc-automobili.hr

Newsletter Prijava

* obavezna polja